14. juli 2014

Nyhedsbrev I fra Tandteknikerforeningen

Generalforsamlingen den 5. april 2014 bød på forandringer i Tandteknikerforeningen, der blev valgt en ny formand, Birgitte Vormsby.

Birgitte er ansat som tandtekniker og konsulent i Dansk Ædelmetal, men har tidligere arbejdet som underviser på Tandteknikerskolen i 18 år. Hun vil med sin store indsigt på undervisningsområdet tage del i udvikling af ny laboratorietandteknikeruddannelse efter den nye erhvervsuddannelsesreform, der blev fremlagt i 2013 og vedtaget i Folketinget juni 2014. Dette reformarbejde sker gennem fagets Faglige Udvalg, hvor Birgitte er repræsenteret sammen med Britt Bomberg, instruktør og underviser ved SKT på Århus Tandlægeskole, samt repræsentanter fra Faglig Puls og Serviceforbundet. Desuden blev Ana Bertelsen ansat hos Denta-Danica valgt til det lokale uddannelsesudvalg. Den nye bestyrelse for Tandteknikerforeningen ser således ud:

Formand:
Birgitte Vormsby

Bestyrelsesmedlem:
Britt Bomberg
Bente Fuglsang
Susanne Røhl
Tanja Byrum Tikjøb

Suppleant:
Pabla Morales
Ana Bertelsen

På aktivitetssiden skal vi nævne Tandteknikersymposium den 12. og 13. september, hvor flere foredragsholdere vil bringe os videre ind i den teknologiske udvikling. Vi skal jo huske vigtigheden i at dygtiggøre os gennem efteruddannelse og medlemmer ansat på DDL laboratorier samt ansatte på laboratorier med tiltrædelsesoverenskomst har ifølge overenskomsten ret til frihed til betalt efteruddannelse. Ja alle os andre må jo desværre selv betale eller måske få vores arbejdsgiver til at betale.

Vi i bestyrelsen kunne godt tænke os, at vores hjemmeside blev brugt lidt mere. Vi har derfor i samarbejde med Faglig Puls besluttet, at layoutet skal moderniseres, så hjemmesiden bliver mere indbydende at besøge. Dette arbejde vil forløbe over de næste par måneder eller tre, men hold dig ikke tilbage, du kan stadig indhente oplysninger på hjemmesiden om dette og hint.

Det sidste, vi vil med dette nyhedsbrev, er faktisk at bede dig om en tjeneste. Vi har brug for opdatering af dine data, en tilbagemelding om dit navn, adresse, telefonnr., mailadresse og af hensyn til kommende overenskomstforhandlinger dit timetal samt timeløn.

På bestyrelsens vegne
Birgitte Vormsby